Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kontakt: +45 44 84 37 56 | sales@granudan.com

Overfladecoats til glasfiberstøbning og ​øvrige plast materialer.

​Granudan er eksklusiv leverandør af produkter til formvedligehold og udstyr ved støbning af komposit materialer samt forskellige former for almindelig plast-støbning. Vi er i den forbindelse eksklusiv partner og leverandør af slipmidler og release agents for Zyvax og ChemTrend, der for eksempel benyttes i forbindelse med produktion af vindmølle-vinger, biler, marine, fly, sportsudstyr, militær, kunstmarmor og polymerbeton samt øvrige komposit materialer og anden almindelig glasfiber støbning.

​​

​Produkter til komposit materialer og glasfiber støbning

​Fornyligt har vi overtaget salget for ChemTrend´s formslipmidler i både Danmark og Sverige til støbning af komposit materialer samt almindelig glasfiber støbning. Det betyder, at vi er lokal distributør med teknisk viden og dag- til-dag-levering for både ChemTrend og Zyvax. Vi fastholder de angivne priser fra ChemTrend, således vores kunder udelukkende får fordele ud af det nye samarbejde.

Vi har samtidig udvidet vores BreeZ-slipprogram og kombineret det bedste fra Zyvax med det bedste fra ChemTrend. Det giver et unikt tilpasset produktvalg til industrier, der arbejder med forskellige former for komposit materialer og almindelig glasfiber støbning.

Vi tilbyder også kurser og teknisk træning i brugen af slipmidler, således vores kunder kan få en optimal udnyttelse af de mange fordele, som for eksempel vores vandbaserede slipsystemer har.

Hør mere om vores løsninger

​Du er velkommen til at tage kontakt med Granudan ApS for at høre mere om vores løsninger fra ChemTrend og Zyvax i forbindelse med blandt andet komposit materialer og almindelig glasfiber støbning. Du kan ringe til os på telefon 44 84 37 56, eller du kan skrive til os på sales@granudan.com.

Nyheder​

NYT produkt: vandbaseret MPP primer 2698W

Et nyt unikt produkt fra ChemTrend - og så vandbaseret. Primeren dækker effektivt alle porer og porøsiteter, og kan give en nedslidt formoverflade nyt liv. Forlæng levetiden, undgå styren-opbygninger, forøg mængden af aftryk mellem touch-ups, skab højere glans. Hurtighærdende. Husk primeren har ingen slipeffekt, så sealer og slipmiddel skal stadig anvendes.​

5-årig eksklusiv aftale fornyes med Chem-trend

chemtrend release agent (ChemLease)

Granudan forventer at forny endnu en 5-årig eksklusiv aftale med Chem-Trend L.P. omfattende global support og levering af "BreeZ" - produkterne udviklet og dedikeret til bl.a. vindmøllebranchen.​​

Tilmeld dig nyhedsbrev her* ​

Information​

GRANUDAN ER CENTRAL LAGER FOR SVENSKE OG DANSKE KUNDER

Granudan har indgået samarbejdsaftale med B. Ross Teknik i Sverige, om at tilbyde hurtig levering til de svenske Komposit kunder. Vi supporterer, lagerfører og distribuerer dermed formslipmidler fra Zyvax og Chem-Trend i et dansk-svensk samarbejde, hvor teknisk service og leveringssikkerhed bevarer et højt niveau.

​Vi leverer globalt

​​Nye innovative påføringsmetoder - spar tid og mængde

Hvorfor er valget af form-spilmidler vigtigt?

CONTACT

Granudan ApS • Knud Bro All 4 • DK-3660 Stenløse • Denmark

Europe: +45 44 84 37 56 • China: +86139405 96480 • USA: +1719229 1981

E-mail: sales@granudan.com

PARTNERS / BRANDS