Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kontakt: +45 44 84 37 56 | sales@granudan.com

Overfladecoats til glasfiberstøbning og ​øvrige plast materialer.

​Granudan er eksklusiv leverandør af produkter til formvedligehold og udstyr ved støbning af komposit materialer samt forskellige former for almindelig plast-støbning. Vi er i den forbindelse eksklusiv partner og leverandør af slipmidler og release agents for Zyvax og ChemTrend, der for eksempel benyttes i forbindelse med produktion af vindmølle-vinger, biler, marine, fly, sportsudstyr, militær, kunstmarmor og polymerbeton samt øvrige komposit materialer og anden almindelig glasfiber støbning.

​​

​Form-slipmidler til Plast og Komposit

Fjern farlige kemikalier fra arbejdsområdet.

Det virker! - vi leverer til nogle af de største producenter - og har gjort det siden 1999.​

Granudan tilbyder formlipmidler til plast- og komposit-industrien fra førende globale producenter. Vores speciale er "Grøn kemi" til Vindmølle- og komposit-branchen. Vandbaseret kemi uden lugtgener, uden opløsningsmidler og 100% miljøvenlige produkter. Erstat de farlige kemikalier, spar på sikkerhedsudstyr og dyre ventilationsanlæg, undgå farligt affald, sørg for et forbedret arbejdsmiljø.

​​​Læs mere

Udstyr til påføring​ af slip.

Spar tid, optimér arbejdsstilling og sikre rette performance - hver gang!

Inn​ovativt udstyr & arbejds-metoder for påføring af vores slipcoat. Med vores vandbaserede sealer og slipmidler optimeres påføringsteknkken løbende  gennem valg af unikke værktøjer og matreialer.

Alt fra mopper, spraytools, ​ overtrækssko, klude, fiberskrabere, slibemaskiner til forme mm.

​​Læs mere

Support,  teknikere og træning - vingeproduktion.​

Brug vores erfarne komposit team til at udføre formvedligehold. En ekstra ressource!

Gennem vores tekniske partner "MouldProtec tilbyder vi at løse outsourcing opgaver indenfor formvedligehold, såsom reparationer, overfladebehandling  med et team af komposit teknikere specialiseret i klargøring af større formoverflader til vindmøllebranchen (shells, webs, rootjoints osv.) Vi medbringer egne værktøjer og udfører opgaven til fast pris og aftalt deadline.


​Læs mere​

Polermidler og slibemidler

Manglende glans? Fjernelse af ridser? eller bare ønsker en super højglans og vedligeholdelse af deres gelcoat- eller metaloverflade

Læs mere

​Solid Surface

​Granudan holder lager af mere end 30 forskellige farver af indfarvede granulater til Solid Surface produktioner.

Læs mere

Sprøjtepistoler og udstyr

Vi tilbyder sprøjtepistoler til påførsel af vores Flex-Z slipmidler samt Solid surface gelcoats.Polycon spraygun er dit bedste valg for gelcoat.

Læs mere

​Produkter til komposit materialer og glasfiber støbning

​Fornyligt har vi overtaget salget for ChemTrend´s formslipmidler i både Danmark og Sverige til støbning af komposit materialer samt almindelig glasfiber støbning. Det betyder, at vi er lokal distributør med teknisk viden og dag- til-dag-levering for både ChemTrend og Zyvax. Vi fastholder de angivne priser fra ChemTrend, således vores kunder udelukkende får fordele ud af det nye samarbejde.

Vi har samtidig udvidet vores BreeZ-slipprogram og kombineret det bedste fra Zyvax med det bedste fra ChemTrend. Det giver et unikt tilpasset produktvalg til industrier, der arbejder med forskellige former for komposit materialer og almindelig glasfiber støbning.

Vi tilbyder også kurser og teknisk træning i brugen af slipmidler, således vores kunder kan få en optimal udnyttelse af de mange fordele, som for eksempel vores vandbaserede slipsystemer har.

Hør mere om vores løsninger

​Du er velkommen til at tage kontakt med Granudan ApS for at høre mere om vores løsninger fra ChemTrend og Zyvax i forbindelse med blandt andet komposit materialer og almindelig glasfiber støbning. Du kan ringe til os på telefon 44 84 37 56, eller du kan skrive til os på sales@granudan.com.

Nyheder​

NYT produkt: vandbaseret MPP primer 2698W

Et nyt unikt produkt fra ChemTrend - og så vandbaseret. Primeren dækker effektivt alle porer og porøsiteter, og kan give en nedslidt formoverflade nyt liv. Forlæng levetiden, undgå styren-opbygninger, forøg mængden af aftryk mellem touch-ups, skab højere glans. Hurtighærdende. Husk primeren har ingen slipeffekt, så sealer og slipmiddel skal stadig anvendes.​

5-årig eksklusiv aftale fornyes med Chem-trend

chemtrend release agent (ChemLease)

Granudan forventer at forny endnu en 5-årig eksklusiv aftale med Chem-Trend L.P. omfattende global support og levering af "BreeZ" - produkterne udviklet og dedikeret til bl.a. vindmøllebranchen.​​

Tilmeld dig nyhedsbrev her* ​

Information​

GRANUDAN ER CENTRAL LAGER FOR SVENSKE OG DANSKE KUNDER

Granudan har indgået samarbejdsaftale med B. Ross Teknik i Sverige, om at tilbyde hurtig levering til de svenske Komposit kunder. Vi supporterer, lagerfører og distribuerer dermed formslipmidler fra Zyvax og Chem-Trend i et dansk-svensk samarbejde, hvor teknisk service og leveringssikkerhed bevarer et højt niveau.

​Vi leverer globalt

​​Nye innovative påføringsmetoder - spar tid og mængde

Hvorfor er valget af form-spilmidler vigtigt?

CONTACT

Granudan ApS • Knud Bro All 4 • DK-3660 Stenløse • Denmark

Europe: +45 44 84 37 56 • China: +86139405 96480 • USA: +1719229 1981

E-mail: sales@granudan.com

PARTNERS / BRANDS