Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ring til o​s i dag på +45 44 84 37 56 | sales@granudan.com​​​

Nyheder

5-årig eksklusiv aftale med Chem-trend. Ved JEC, Paris 2014 underskrev Granudan en 5-årig eksklusiv aftale med Chem-Trend L.P. omfattende global support og levering af "BreeZ"-produkterne udviklet og dedikeret til vindmøllebranchen

Firma

Granudan er den eklusive partner og tekniske repræsentant for Zyvax Inc. til den globale Vindmølleindustri. Vi tilbyder en produktgruppe af vandbaserede, 100% NON-VOC sealere (primere) og release agents (formslipmidler) specielt udviklet til brug i bl.a. vinge-produktioner. Derudover omfatter vores sortiment af slipmidler specifikke løsninger til producenter indenfor automobil, transport, Marine, fly, Sportsudstyr, Militær, Kunstmarmor og polymerbeton. Kig nærmere i vores online brochure for valg af slipsystem!

Med​en miljømæssig​tilgang til markedet for kemikalier i produktionssammenhæng, med henblik på de skærpede krav til​"Grøn Kemi" på arbejdspladser globalt, søger vi at​være din​foretrykne​partner og​førende leverandør af​slipmidler​på dette​område.

Granudan tilbyder kurser og teknisk træning i brugen af vores slipmidler. Dette sikre en generel deling af erfaringen, lokal tilpasning, samt udnyttelse af de mange fordele vores vandbaserede slipsystem bringer til kunder med forskellige produktionsmiljøer. 

Lær hvordan vi øger levetiden på jeres forme, opnår større produktions output mellem hver påføring, sikre ensartet påføringsproces, minimere nedetiden af form ude til klargøring, opnår færre reparationer, forbruger kun ¼ ifht. konkurrerende produkter; bruger spraymops til vinge-forme, justerer arbejdsproces lokalt efter temperatur og luftfugtighed. Interesseret? - Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Udover slipmidler forhandler vi også komplimentære produkter - så som påføringsværktøjer og udstyr, mop-systemer og klude, sprøjte-pistoler og overfladebehandlingprodukter i form af slibe- og polermidler fra Farécla. Sidst skal nævnes vores anerkendte designs af indfarvede granulater til solid surface og kunstmarmorindustrien. Vi lagerfører en utal af farvekombinationer og sikre hurtig leveringstid til vores kunder.

Granudan er idag repræsenteret med lagre og salgskontorer i Danmark, Kina og USA .​

CONTACT

Granudan ApS • Knud Bro Alle 4 • DK-3660 Stenløse • Danmark

Europe: +45 44 84 37 56 • China: +86 139 405 96480 • USA: +1 719 229 1981

e-mail: sales@granudan.com

PARTNERS/BRANDS​